Vizita de lucru a președintelui raionului în primăria Risipeni, desfășurată la 31 iulie, a avut drep scop informarea despre situația existentă în teritoriu cît și evaluarea schimbărilor produse de la precedenta vizită. Grație consecvenței și energiei de care dă dovadă primarul comunei , Domnul Dmitri Mosoreti, în primăria s-au atestat multe schimbări: a fost reparat blocul alimentar și construit gardul la grădiniță, amenajat teritoriul de joacă, sunt în proces de reparație unele drumuri locale, lucrările fiind finanțate de la Fondul Rutier și bugetul local. Se implementează proiecte finanțate de Fondul Ecologic și Fondul Național de Dezvoltare Regională pentru asigurarea cu apă potabilă și canalizare a locuitorilor satelor Risipeni și Bocșa. Cu susținerea primăriei activează serviciul de asistență specializată pentru familii cu copii cu necesități emoționale speciale în cadrul CAS „ProSperare”.
 De Doamna Iraida Bînzari, președintele raionului și specialiștii Consiliului raional au fost vizitate obiectele de menire social – culturală, unde s-au identificat unele realizări și probleme cu care se confruntă instituțiile menționate.
 În cadrul ședinței de totalizare, la care au fost prezenți specialiștii direcțiilor și secțiilor Consiliului raional, reprezentanții serviciilor desconcentrate, colaboratorii primăriei cît și managerii instituțiilor din teritoriul primăriei de către președintele raionului au fost prezentate unele realizări ale Consiliului raional, unele modificări în legislație cît și obiectivele de lucru pentru viitorul apropiat. Au fost discutate unele probleme depistate de către specialiștii Consiliului cît și cele ridicate de cetățenii prezenți în sală și identificate unele soluții de rezolvare a acestora.

Galerie foto