17aug2018

 La 17 august curent, cu o vizită de lucru în primăria Horești s-a aflat președintele raionului Doamna Iraida Bînzari de comun cu specialiștii secțiilor și direcțiilor Consiliului raional și a serviciilor desconcentrate.

 Au fost efectuate inspectări ale obiectelor de menire social – culturală. Instituțiile de educație sunt pregătite către noul an școlar, deși în gimnaziu există insuficiență de cadre didactice. Un succes aparte pentru comuna Horești este existența centrului social medical Sfînta Teodora, unde beneficiarii au posibilitate să primească asistență medicală calificată.  De către specialiștii Consiliului raional și a serviciilor desconcentrate au fost oferite cetățenilor informații pe problemele ridicate.

 În cadrul ședinței de totalizare s-au identificat problemele cu care se confruntă comunitatea dar și succesele pe care le-a înregistrat primăria în domeniul aprovizionării cu apă și canalizare, infrastructura drumurilor cît și conlucrare eficientă a administrației publice locale cu Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă, ca dovadă fiind un un număr considerabil al persoanelor angajate la Întreprinderile cu capital străin și o rată a șomajului foarte mică.

Galerie foto