Președintele raionului , Doamna Iraida Bînzari, la 21 august s-a aflat cu o vizită de lucru în primăria Taxobeni.  Instituțiile de menire socio-culturală au fost inspectate de către specialiștii Consiliului raional unde aceștia s-au făcut cunoscuți cu  realizările și problemele existente în instituții.

 Doamna Iraida Bînzari a vizitat Oficiul Medicilor de Familie, Oficiul Poștal, gimnaziul Taxobeni unde a discutat cu angajații instituțiilor privitor la pregătirea acestora pentru noul an școlar, problemele care apar în activitatea angajaților cît și necesitățile acestora pentru o muncă mai eficientă.

 În cadrul ședinței de totalizare, la care au fost prezenți specialiștii Consiliului raional și a serviciilor desconcentrate, funcționari primăriei, directorii instituțiilor din teritoriu, s-a discutat despre problemele cu care se confruntă comunitatea, cât și căile de soluționare a acestora. Totodată au fost menționate succesele îndeosebi ale bibliotecii publice, director Lilia Dubăsari, care cu implicarea activă a reușit șă implementeze mai multe proiecte de interes local și raional. La fel au fost discutate și problemele, una dintre acestea fiind un număr mare de beneficiari de ajutor social, cererile cărora după o analiză mai detailată au fost stopate.

Galerie foto