La 18 septembrie 2018, în primăria Hîncești s-a desfășurat vizita de lucru a președintelui raionului Doamnei Iraida Bînzari și a aparatului președintelui, șefilor de secții și direcții a Consiliului raional, reprezentanților serviciilor desconcentrate.
 În cadrul vizitei specialiștii subdiviziunilor Consiliului raional au vizitat instituțiile de menire social-culturală din teritoriul primăriei și obiectivele de infrastructură, au discutat cu angajații primăriei, acordîndu-le suportul metodologic și răspuns la întrebările cu care se confruntă.
 Vizita de lucru a finisat cu o ședință de totalizare, unde specialiștii Consiliului raional au făcut o trecere în revistă a rezultatelor obținute pe domeniile de activitate. În urma discuțiilor s-a constatat că la Hîncaști se produc lucruri bune în pofida bugetului auster. Printre bunele practici pot fi menționate condițiile bune create la instituția de educație timpurie, parteneriatul sănătos dintre APL și instituțiile de cultură din teritoriu, iluminarea stradală, implicarea cetățenilor în lucrările de renovare a drumurilor din localitate ect.
 Pe final Doamna președintă a menționat , că satul Hîncești se caracterizează cu cetățeni de o cumsecădenie deosebită, echilibrați și răbdători, care din toate timpurile cultivă cu dragoste și dăruire aceste calități din generație în generație, dorindu-le celor prezenți în ședință ca lucrurile bune la Hîncești să se înmulțească și în continuare.