i binzariÎn calitatea mea de Președinte al raionului vă zic bine ați venit pe pagina web a  Consiliului raional Fălești. Acest site vă oferă posibilitatea să vă familiarizați cu structura și activitatea consiliului raional și a subdiviziunilor subordonate acestuia, cele mai importante evenimente din viața raionului.

Pagina web, fiind principalul instrument informațional , asigură transparența activităților publice locale, oferă noutăți social-economice, educaționale, culturale, detalii privind oportunitățile investiționale și cooperările transfrontaliere.

Sperăm ca informația plasată pe site-ul nostru să contribuie la consolidarea relațiilor dintre autoritățile publice locale și cetățenii raionului pe care-l administrăm, iar schimbul rapid și eficient de informație să sporească calitatea serviciilor oferite precum și accesibilitatea lor.

Cu deosebită considerație

Iraida Bînzari , Președinte al raionului Fălești

   

 Raionul Fălești a fost clasat în topul celor mai transparente autorități publice locale din Moldova.  La 19 octombrie curent, Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale „Viitorul” a organizat o conferință cu tematica „Transparența raioanelor: indicator al competitivității regionale în Moldova” în cadrul căreia a fost prezentat topul celor mai deschise raioane. Clasamentul a fost realizat în baza unei cercetări sociologice și a monitorizării paginilor web a Consiliilor raionale. Datele clasamentului pot fi accesate pe portalul transparenței guvernării locale în Moldova http://localtransparency.viitorul.org. Un moment important în agenda conferinței era premierea autorităților publice locale, unde Consiliul raional Fălești a fost clasat pe locul doi din cele 32 de raioane monitorizate.

Galerie foto