Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

 În contextul marcării zilei de 18 octombrie - Ziua Europeană de luptă împotriva traficului de fiinţe umane, la 18 octombrie curent, în incinta Gimnaziului ,,Eugen Coșeriu” din s. Catranîc, r-l Fălești a avut loc activitatea zonală de parteneriat local cu genericul ,,Traficul de ființe umane”, desfăşurată în cadrul Campaniei naţionale ,,Săptămîna de luptă împotriva traficului de fiinţe umane ”.

 Acest eveniment a întrunit membrii Comisiei de Combatere a Traficului de Ființe Umane, specialiști ai instituțiilor de învățămînt, reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție, primarii satelor Ișcălău, Bocani, Pietrosu, Glinjeni, Egorovca, asistenți sociali comunitari, 29 de elevi și reprezentanţi ai mass-media din raion.

 În cadrul ședinței au fost abordate chestiunile privind traficul de ființe umane, sistemul naţional de referire pentru protecţia şi asistenţa victimelor şi potenţialelor victime ale traficului de fiinţe umane.

 Pentru cei prezenți au fost distribuite pliante și broșuri informative, la fel a fost rulat un filmuleț despre Traficul de fiinţe umane.