Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

 La 8 noiembrie 2018 IDIS ”Viitorul” a desfășurat Conferința ”Eficiența administrației publice locale din Moldova:  indicator al integrității, sustenabilității financiare și bună guvernare”.

 Evenimentul dat s-a desfășurat în cadrul inițiativei ”Promovarea transparenței și sustenabilității financiare a politicilor regionale, a întreprinderilor de stat și a autorităților locale din Republica Moldova”, implementată de IDIS ”Viitorul”, în parteneriat cu Institutul pentru Reforme Economice și Sociale din Slovacia (INEKO).

 Al treilea an consecutiv IDIS ”Viitorul” monitorizează evoluția administrațiilor publice locale și raionale în ce privește deschiderea acestora către cetățeni, prin determinarea nivelului de transparență a activității acestora.

 De notat, că Consiliul raional Fălești și în anul acesta se regăsește printre cele mai transparente autorități raionale, calificându-se pe locul II în clasamentul celor mai transparente administrații publice locale de nivelul doi, obținând 64,2 puncte procentuale.

 Astfel, Consiliului raional Fălești, pentru a treia oara i s-a decernat trofeul și diploma care confirmă plasamentul Consiliului raional pe locul doi în topul celor mai transparente autorități de nivelul II.

Galerie foto