Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

   Astăzi, 6 august,  a fost inaugurată  a II-a ediţie a expo-tîrgului  universal „Tîrg de vară la Făleşti”, care se se desfăşoară în parteneriat cu Consiliul raional, secția economie și primăria oraşului Fălești, organizată de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM).

   În perioada 06 – 08  august curent, pe strada pietonală Alexandru cel Bun, este expus un asortiment bogat și variat de mărfuri şi produse de înaltă calitate, pentru orice gust şi la preţuri accesibile.

   Inaugurînd evenimentul, Galina Codiţa, directorul filialei Bălţi, CCI a RM  a menționat, că acest expo-tîrg universal  demonstrează realizările întreprinderilor autohtone - participante şi reprezintă o platformă de comunicare, un spaţiu favorabil pentru schimbul de experienţă, căutarea  noilor parteneri.

  La deschiderea expo-tîrgului au participat reprezentanţii APL, mediului de afaceri şi serviciilor desconcentrate din teritoriu, mass-media, membrii Consiliului CCI a RM.

   Cu mesaj de salut către participanţi şi vizitatori s-au adresat Viorel Babii, președintele raionului Fălești, Ion Povivailov, şeful  secţiei economie a Consiliului raional, care au menționat importanța evenimentelor expoziționale în consolidarea şi menţinerea unui dialog public – privat viabil, în asimilarea tehnologiilor  moderne, apreciind și rolul businessului mic și mijlociu în dezvoltarea social-economică a țării.

   Expo-tîrgul universal „Tîrg de vară la Făleşti” are  drept obiectiv  susţinerea producătorilor autohtoni, promovarea mărfurilor și produselor  calitative și competitive pe piaţa internă, stabilirea noilor contacte de afaceri.

   Ediţia curentă este completată cu un  program de afaceri, care  include  prezentări  de firme, degustări de produse, promoții, dialoguri bilaterale.

   La expo-tîrgul  universal „Tîrg de vară la Făleşti”, ediția a II-a participă peste 30 de agenţi economici și meșteri populari din municipiile Bălţi şi Chişinău, oraşele Făleşti, Ungheni, Comrat, Drochia, Rîbnița, raioanele  Rîşcani, Nisporeni și regiunea Ivano-Frankivsk din Ucraina.

   Anual, filiala Bălți a CCI a RM organizează și desfășoară în regiune 17 expo-tîrguri specializate și universale.

Galerie foto