Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

pi 1  Astăzi, 02 decembrie curent în prima zi de lucru a Domnului Sergiu FÎNTÎNĂ, președintele raionului Fălești, însoțit de vicepreședinții raionului Domnii Veaceslav TAMBUR, Mihai PRODAN și Veaceslav FUSU, în sala de ședințe a Consiliului raional a avut loc o întrevedere cu angajații din cadrul serviciilor, secțiilor și direcțiilor Consiliului raional.

  Scopul  întrevederii a fost de a  transmite tuturor succese și realizări frumoase în activitatea de funcționar public și de demnitate publică  pentru următorii patru ani pentru cetățenii raionului.

pi 2  Conducerea raionului  în cadrul întrevederii a transmis un mesaj de gratitudine pentru activitate îndelungată și ireproșabilă, înalt profesionalism și  contribuție substanțială la modernizarea, eficientizarea și sporirea calității serviciilor în domeniul administrației publice locale, pentru ex-vicepreședinții Domnii Vladimir TĂBÎRȚĂ și Roman RADU, care au activat în precedentul mandat.

  La finalul întrevederii  conducerea raionului a asigurat sprijinul continuu în vederea consolidării eforturilor comune în realizarea bunei activității a Consiliului raional, care să aducă rezultatele așteptate de către cetățenii raionului Fălești.

Galerie foto