Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

   Astăzi, 28 februarie curent în sala de ședințe a Consiliului raional s-a  desfășurat o întrunire cu primarii satelor și comunelor din raion. Întrunirea a fost deschisă cu un cuvînt de salut de către președintele raionului Domnul Sergiu FÎNTÎNA, care la rîndul său, l-a prezentat  pe Domnul Nicolae CAZACU, șef adjunct al Oficiului Teritorial Bălți al Cancelariei de Stat a Republicii Moldova.
    În ordinea de zi a evenimentului  au fost incluse  subiecte ce țin de activitatea autorităților publice locale.  Astfel Doamna Tatiana Marciuc, sef Direcție Deservire Fiscală Fălești  a prezentat o informație privind unele modificări ale legislației fiscale cît și unele prevederi ale planului de activități pentru anul curent.
    Domnul Oleg Belbas,Directorul Agenției Teritoriale Vest a Campaniei Naționale de Asigurări în Medicină, le-a vorbit primarilor despre modalitatea de procurare și categoriile de benificiari  care beneficiază de scutiri la procurarea poliței de asigurare medicală. O informație amplă pivind implementarea proiectului ,,Îmbătrînire și Sănătate”, a fost prezentată de către reprezentanții Asociației Obștești ,,CASMED”.
  De notat, că în anul curent a demarat cea de a patra fază a proiectului nominalizat care se va implimenta pe o durată de patru ani, unde raionul Fălești a fost selectat printre beneficiarii acestui proiect. În timpul apropiat se va desfășura concursul de selectare a celor patru primării care vor beneficia de suport din partea donatorilor în implimentarea proiectului dat.

Galerie foto