Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  La 24 noiembrie curent, cu binecuvântarea  Înaltpreasfințitului Marchel, Arhiepiscopul de Bălți și Fălești, un sobor de preoți a oficiat  slujba de sfințire a  Consiliului raional.

Slujba  de sfințire a fost condusă de părintele-blagocin Anatolie Negură și părintele blagocin Oleg Fistican.

  Activitatea a fost organizată de către conducerea raionului de comun cu întreaga echipă de specialiști din cadrul subdiviziunilor  Consiliului raional Fălești, Aparatul Președintelui raionului, Direcția Generală Asistență Socială, Protecție a Familiei și Copilului și Direcția Generală  Educație și Cultură.

 

  • sf-crf-24-11-2022_1
  • sf-crf-24-11-2022_2
  • sf-crf-24-11-2022_3

  La rugăciune au participat Domnul Sergiu FÎNTĂNA, Președintele raionului și vicepreședinți ai raionului Domnii Veaceslav TAMBUR, Veaceslav FUSU și Mihai PRODAN și angajații instituției. A fost sfințită apa, apoi au fost citite rugăciuni la binecuvântarea casei, a urmat stropirea cu sfânta Aghiazmă și ungerea cu undelemn a clădirii.

  La eveniment, pentru sufletul fiecărui angajat și a conducerii raionului, preoțimea prezentă a transmis mesaje de sănătate, binecuvântare la locul de muncă și pace sufletească în activitățile pe care le desfășoară.

  Mai multe fotografii