Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

    Pe parcursul săptămânii curente, cu prilejul frumoaselor sărbători de iarnă Crăciunul și Anul Nou 2023,  cete cu colindători din cadrul a mai multor instituții publice din raion  au  venit cu frumoase colinde în fața conducerii raionului, consilieri raionali, primari și  angajații din cadrul Consiliului raional.

  • colinde_1
  • colinde_2
  • colinde_5

  Cu  profund respect, gazda- conducerea raionului a primit cu drag cete de colindători: Formația Folclorică ,,Baștina”, a Palatului raional de cultură ,,Mihai Volontir”, Ansamblul vocal „Bocănencele”, a Casei de Cultură din satul Bocani,   Colectivul de Pedagogi din cadrul gimnaziului și ai Casei de Cultură din satul Izvoare,   Corul Speranța a școlii de muzică, Secția Cultură și Turism, Grupul de Seniori din cadrul primăriei orașului Fălești, Formația Folclorică , ,,Mlădița” din cadrul Centrului de Cultură și Agrement din satul Sărata Veche și copii din cadrul Instituției de Educație Timpurie nr. 5  ,,Soarele” din orașul Fălești, CAS ,,Casa Speranței”, grup de colindători  din cadrul Direcției Asistență Socială Protecție a Familiei și Copilului.

   Mesajele colindătorilor care au răsunat  au fost transmise cu  urări de sănătate, pace și prosperitate pentru anul care vine.

  Mai multe fotografii