Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  În perioada 10 – 12 mai curent, în strada pietonală Alexandru cel Bun se desfășoară a X-a ediţie a expo – târgului  universal „Primăvara la Fălești”, prilejuit de Hramul orașului Fălești.

  Evenimentul este organizat de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) sub patronajul președintelui raionului Fălești și  în parteneriat cu primăria orașului.

  Cu mesaje de salut către participanţi la inaugurarea expo – târgului s-au adresat Veaceslav Tambur, vicepreşedintele raionului, Alexandr Severin, primarul oraşului Fălești,  Galina Codiţa, directoarea filialei Bălţi, a Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, care au menționat, că expo – târgul universal  „Primăvara la Fălești”  demonstrează realizările întreprinderilor participante şi reprezintă o platformă de comunicare, un spaţiu favorabil pentru schimbul de experienţă, asimilare a tehnologiilor moderne, identificarea noilor parteneri, consolidarea parteneriatului cu administrația publică locală.

  • expo-targ_1
  • expo-targ_2
  • expo-targ_3

  Expo – tîrgul universal „Primăvara la Fălești” are drept obiectiv:

  • susţinerea producătorilor autohtoni;
  • promovarea mărfurilor şi produselor calitative şi competitive pe piaţa internă;
  • stabilirea noilor contacte de afaceri;
  • menținerea și dezvoltarea dialogului public – privat.

  La  expo – târg sunt expuse mărfuri şi produse  autohtone de înaltă calitate, pentru orice gust şi la preţuri accesibile.

  La ediţia curentă a expo-târgului participă agenţi economici din raionul Fălești: fabrica de vinuri SA ”Mold-Nord”, SRL V.T.V. Nord cu produse de patiserie, Asociatia Apicultorilor din Fălești cu un asortiment bogat de miere naturală de albine, ÎI ”Lencautan” localitatea Gara Catranîc cu un asortiment de carne și produse naturale afumate, meşteri populari din cadrul Centrului de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Eleonora Găină” or. Fălești, precum și agenți economici din municipiile Bălţi şi Chişinău, oraşele Drochia, Comrat, raioanele  Rîşcani, Dondușeni, Briceni, Nisporeni, Edineț.

  Mai multe fotogtrafii