Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

 Primăria satului Catranîc la 18 noiembrie curent a găzduit prestatori de servicii din cadrul Biroului Comun de Informații și Servicii. Fiecare prestator de servicii a conlucrat activ cu specialiștii din cadrul primăriei în domeniile de specialitate. În primăria Catranîc la nivel este asigurată conlucrarea dintre autoritatea publică locală și cetățenii din localitate în diferite domenii, în special pe segmentul social, doar 2 persoane sunt înregistrare la Oficiul Teritorial de Muncă care sunt în căutarea unui loc de muncă, puține persoane beneficiază de ajutoare sociale.

 Aceste rezultate sunt datorită echipei de specialiști conduse de Dl Mihai Popovici, primarul localității, care foarte insistent și cu principii reale ne-a explicat care sunt metodele de lucru cu cetățenii, cu privire la antrenarea cetățeanului în cîmpul muncii, activități de voluntariat pentru a schimba situația spre mai bine.

 În discuția cu cetățenii, am constatat că probleme sunt, dar toate se opresc în cadrul primăriei, beneficiarul își soluționează problema pe loc fără a apela la autoritățile superioare sau alte instituții.

Mai multe fotografii