Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

 La 17 februarie curent, Doamna Iraida BÎNZARI, a efectuat o vizită de lucru în Primăria Logofteni cu reprezentanții serviciilor din cadrul Consiliului raional și ai Biroului Comun de Informații și Servicii. Cetățenii și specialiștii din cadrul primăriei au primit asistență în domeniul social, administrativ și juridic. 
 Un grup de consilieri locali au avut o întrevedere cu Doamna Iraida, unde au ridicat problemele cu care se confruntă locuitorii satelor Logofteni și Moldovanca. În cadrul discuțiilor, președintele raionului a îndemnat aleșii locali să contribuie la o conlucrare mai eficientă și calitativă cu reprezentanții autorității publice locale și cu agenții economici din teritoriu , care ar duce la soluționarea multor probleme cu care se confruntă cetățenii. 
 Specialistul din domeniul educație a vizitat instituția de învățămînt preuniversitară din satul Logofteni și instituția preșcolară din Moldovanca.
 Agenda zilei a cuprins vizita președintelui raionului la Întreprinderea de procesare a laptelui ,,Heuvelland” unde s-a întîlnit cu Domnul Vasile Cireș, directorul întreprinderii. Aici a fost vizitată secția de procesare a laptelui, unde Domnul Vasile a explicat metodele de prelucrare a laptelui pînă la produsul finit- cașcavalul ecologic de tip ,,Tradițional”, „Excelent”, ,,Original” și ,,Regina” și probemele cu care se confruntă la moment. Pentru conducerea întreprinderii, președintele raionului a venit cu o propunere că ar fi bine ca și la Fălești să existe puncte de comercializare a cașcavalului ecologic. 
 În scopul familiarizării cu problemele din domeniul de medicină, Doamna Iraida a vizitat și Oficiul de Sănătate Logofteni unde s-a întîlnit cu cetățenii care erau în așteptarea consultațiilor medicale. 
 La ședința de totalizare, primarul și funcționarii din cadrul autorității publice au primit propuneri și recomandări pentru o administrare mai bună a localității.

Galerie foto