Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Hotărîrile Colegiul Consultativ constituit în raionul Fălești

   

  Astăzi, 17 iulie curent în sala de ședințe a Consiliului raional a avut loc ședința Colegiului Consultativ pe lîngă Oficiul Teritorial Bălți al Cancelariei de Stat.

 IMG 0006 

   Ședința a fost convocată de către Domnul Vitalie NOGALI, șef al Oficiului teritorial Bălți al Cancelariei de Stat, reprezentant al Guvernului în teritoriu unde au  participat  Domnul Nicolae CAZACU, șef adjunct al Oficiului teritorial Bălți al Cancelariei de Stat și șefii serviciilor publice desconcentrate din raion.

   Agenda întrunirii a cuprins tematici privind :

  • aprobarea noilor componente nominale a Colegiului Consultativ,
  • situația la moment și măsuri întreprinse de Direcția ANSA Fălești, Inspecția pentru Protecția Mediului Fălești, Ocolul Silvic Fălești în contextul executării prevederilor Hotârîrii de Guvern nr. 967/2018 și anume prevenirea raspîndirii plantei Ambrozia.
  • cu privire la evoluția situației epidemiologice și măsurile de prevenire a infecției COVID-19 în raionul Fălești,
  • cu privire la eficientizarea activităților de prevenire și combatere a consumului abuziv de alcool în societate și a compartimentului antisocial pe fondul consumului de alcool,
  • cu privire la intensificarea măsurilor comune de prevenire a fenomenului accidentar pe teritoriul raionului Falesti,
  • cu privire la înregistarrea persoanelor juridice și fizice în calitate de plătitrori la BASS,
  • cu privire la implementarea Hotărîrii Guvernului nr. 282 din 13.05.2020, cu privire la rezultatele încorporării în serviciul militar în termen în octombrie 2019- ianuarie 2020, și încorporarea în serviciul militar în aprilie – iulie 2020 și problemele apărute în procesul dre îndeplinire.

Galerie foto