Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Stimați angajați și veterani ai serviciului de ocrotire a ordinii de drept!

Sărbătoarea dumneavoastră profesională – Ziua Poliţiei Naţionale, pe care o marcăm anual la data de 18 decembrie, îmi oferă plăcutul prilej de a vă adresa încă o dată înaltă apreciere și sinceră considerație pentru activitatea desfășurată.

 Liniştea publică, siguranţa cetăţenilor, precum şi asigurarea unui climat de securitate a persoanelor şi bunurilor, reprezintă obiectivele prioritare ale activității străjerilor ordinii publice, condiție fundamentală pentru evoluția societății.
 În condițiile actuale, cînd societatea noastră mai este măcinată de conflicte şi ameninţări la însăşi esenţa existenţei noastre, încrederea cetăţenilor în autoritatea legii şi a statului trebuie să primeze. De aceea, această zi este un bun prilej de a ne reafirma respectul pentru colaboratorii inspectoratelor de poliție, conştienţi de faptul că misiunea acestora implică și riscuri majore, poliţistul punîndu-şi adesea viaţa în pericol pentru consolidarea sentimentului de siguranţă a populaţiei.
 Vă mulţumim pentru devotament şi înalt profesionalism manifestat în munca Dumneavoastră de zi cu zi. Urez tuturor angajaţilor şi veteranilor Ministerului Afacerilor Interne, precum și familiilor dumneavoastră, multă sănătate, fericire împliniri profesionale și personale. Vă doresc să obţineţi şi în viitor succese în importanta activitate pe care o desfăşuraţi. Să aveţi parte de multă putere de muncă, pentru a răspunde cu promptitudine şi maximă eficienţă în orice situaţii, iar acțiunile Dumneavoastră să contribuie la conturarea imaginii pozitive a omului legii în fața cetățenilor, cîștigîndu-vă frumosul titlu de prieten al comunități.

Iraida BÎNZARI Președintele raionului Fălești