Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Stimați lucrătorilor din ramura transportului auto şi infrastructurii drumurilor!

 În ajunul Zilei automobilistului și drumarului, marcată tradiţional în ultima duminică a lunii octombrie aduc cele mai sincere urări de bine şi prosperitate tuturor lucrătorilor din domeniu.
 Este cunoscut faptul că ramura transportului auto şi infrastructurii drumurilor este o verigă importantă în economia ţării, or drumurile moderne şi infrastructura accesibilă sunt o carte de vizită a oricărei ţări.

 Dezvoltarea localităţilor, promovarea turismului, soluţionarea problemelor sociale şi creşterea economică per ansamblu pot fi posibile având la bază sisteme de comu­nicaţii moderne şi drumuri bune. În acelaşi context nu pot fi neglijate nici serviciile de transport, care reprezintă un element vital al activităţii de producţie şi comerţ, dar şi pentru viaţa de zi cu zi a populaţiei.

 Stimați lucrătorii din transportul auto și infrastructurii drumurilor, meseria pe care v-ați ales-o presupune multă dăruință, flexibilitate și calitate, chiar dacă condițiile de muncă nu întotdeauna corespund așteptărilor dumneavoastră. Pe parcursul progresului societății a avut loc dezvoltarea mijloacelor de transport, totodată, în ultimii ani se observă și o reabilitare și modernizare a drumurilor, sînt realități dar și tendințe actuale care ne fac să sperăm la o viață mai sigură pentru noi, dar și obținerea satisfacției profesionale pentru dumneavoastră.
 Vă mulțumim pentru profesionalismul şi abnegaţia Dumneavoastră, muncă dificilă pe care o depuneți pentru dezvoltarea economică a republicii noastre și Vă dorim multă sănătate, bunăstare, viață senină și armonioasă, bucurii de la cei dragi inimii, împliniri și realizări care să vă întregească fericirea.

Iraida Bînzari
Președintele raionului Fălești