Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  La 7 februarie  curent  în incinta Consiliului raional  A.O. „Centrul de Drept al Femeilor" a organizat mai multe discuţii focus-grup cu specialiştii din raioanele-pilot cu scopul de a elucida anumite provocări legate de procesul de aplicare a instrucţiunilor şi de a documenta propuneri de îmbunătăţire, ce ulterior vor fi transmise către Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale.

  Focus-grupul din raion a fost compus din 12 specialiști - 4 asistenți sociali comunitari, 3 medici de familie, 2 medici din instituțiile medico-sanitare spitalicești, 1 expert judiciar medico-legal, 2 ofițeri de poliție.

  Grupul țintă al discuțiilor  a cuprins un interviu cu o supraviețuitoare a violenței în familie care a  beneficiat de servicii de asistență și protecție pe parcursul ultimelor  două luni. În finalul discuțiilor, directorul Centrului a mulţumit  participanților pentru susţinere şi mizează în continuare de a coopera în asigurarea unei intervenţii eficiente în cazurile de violenţă în familie cu raionul Fălești.

Galerie foto