Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  Tradiţional, în a treia duminică a lunii iunie consăcrăm  ziua profesională a Dumneavoastră, zi în care exprimăm gratitudine oamenilor îmbrăcaţi în albul imaculat al credinţei şi speranţei, care stau cu devotament şi vigelenţă la straja sănătăţii noastre – lucrătorii medicali și farmaciștii.

  Cu frumosul prilej, la data de 16 iunie curent în incinta Palatului raional de Cultură ,,Mihai Volontir” conducerea raionului a organizat o frumoasă sărbătoare pentru personalul medical și farmaciștii din raion.

  • IMG_9522-2
  • IMG_9551
  • IMG_9603

  Cu un mesaj de felicitare pentru cei prezenți a venit domnul Sergiu FÎNTÎNĂ, Președintele raionului și Veaceslav TAMBUR, Vicepreședintele raionului. Pentru înalt profesionalism, dedicație și aport considerabil în acordarea asistenței medicale de calitate populației din raion au fost înmînate diplome ale Consiliului raionului Fălești de către președintele și vicepreședintele raionului.

  Domnul Iurie OSOIANU, șef al IMSP ,,Spitalul raional Fălești și Doamna Nina SCIASTLIVÎI, șef a IMSP ,,Centrul de Sănătate Fălești”  au înmînat diplome personalului medical din raion din partea Ministerului Sănătății a Republicii Moldova, pentru onorează atribuţiilor de serviciu cu pasiune, responsabilitate și măiestrie profesională.

  În cadrul activității au evoluat Melnic Mihaela, Calmuțchi Alina , Cristian Sergiu și orchestra de muzică populară ,,Rapsozii Făleșteni”, dirijor Vicol Ion, împreună cu soliștii Ciubotaru Constantin, Patraș Alexandra și Onoico Grigore.

  Mai multe fotografii