Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  Pe data de 24 august curent, 4 reprezentanţi ai oraşului Darabani în frunte cu viceprimarul oraşului, domnul Dumitru Danilă, au vizitat Unitatea Salvatori şi Pompieri a Secţiei Situaţii Excepţionale a raionului Făleşti. Scopul vizitei a fost luarea cunoştinţei cu infrastructura unităţii, asigurarea cu autospeciale, capabile sa facă faţă provăcărilor incendiilor, echipamentele de intervenție pentru salvarea vieţilor omeneşti şi bunurilor materiale, identificarea problemelor cu care se confruntă unitatea.

  • 1
  • 2
  • 3

  Tehnica şi echipamentele au fost prezentate de  Dumitru Caşu, şeful Unităţii Salvatori şi Pompieri Făleşti, Ghenadie Spatari, şef adjunct al Direcţiei Situaţii Excepţionale a mun. Bălţi. Cu o analiză comparativă a situaţiei şi problemelor din Făleşti şi celor din Darabani a venit şi consultantul in domeniu din judeţul Botoşani Iulian Purice.

  La evniment au participat vicepreşedintele raionului Făleşti, domnul Veaceslav Fusu şi şefa Secţiei Situaţii Excepţionale a raionului Făleşti, doamna Lilia Antoci.

  Mai multe fotografii