Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

ast fl 3

STATUTUL    HOTĂRÂRI    COMPONENȚA    CONTACTE   

   

SINDASP

Federaţia Sindicatelor Angajaţilor din Serviciile Publice din Republica Moldova SINDASP
 • Sindicaliștii din ramura serviciilor publice s-au întrunit în cadrul celei de a VIII-a ediție a Spartachiadei Federației SINDASP
  Promovarea sportului constituie un obiectiv important, orientat spre menținerea și fortificarea sănătății angajaților. E un lucru cunoscut că, în orice domeniu de activitate, angajații pot munci eficient doar fiind sănătoși. Iar atunci când sportul este practicat se văd rezultate bune.În perioada 07-09 Iunie 2024, la Casa de odihnă ,,Camping din Vadul-lui-Vodă” a avut loc cea […]
 • Spartachiada Federației SINDASP
  Astăzi, 7 iunie, în incinta Casei de odihnă „Campingul din Vadul lui Vodă”, vor avea loc competiții sportive din cadrul Spartachiadei Federației SINDASP, ediția a VIII-a, care se va desfășura în perioada 7 – 9 iunie 2024. Startul solemn al Spartachiadei va fi dat mâine, 8 iunie 2024, începând cu ora 09:30. În după amiaza […]
 • Mesaj de felicitare cu prilejul ,,Zilei Sindicalistului”
  Stimați colegi, membri de sindicat! Vă adresez sincere felicitări cu ocazia ,,Zilei Sindicalistului”. Cu aceast prilej deosebit, aducem omagiu tuturor activiștilor sindicali și un mesaj de recunoștință tuturor membrilor de sindicat a Federației SINDASP pentru participare, perseverență și implicare în realizarea obiectivelor comune pe tărâmul sindical, precum și aprecierea aportului fiecărui membru și lider sindical […]
   

Stimați funcționari publici, dragi colegi!

  Cu prilejul Zilei funcționarului public, marcată anual la data de 23 iunie, din numele Comitetului Executiv al Centrului Sindical Ramural Teritorial Fălești din domeniul Serviciului Public, aducem sincere felicitări și urări de bine tuturor reprezentanților serviciului public.

  ms zfp 2024 1Activitatea funcționarului public nu este ușoară, însă este una foarte importantă care necesită responsabilitate și dedicație pentru buna funcționare și dezvoltare a instituțiilor statului. Datorită eforturilor comune, reușim să atingem noi progrese în beneficiul cetățenilor.

  Pe această cale, Vă dorim tuturor multă sănătate, prosperitate și noi performanțe în realizarea tuturor aspirațiilor profesionale.

  Vă dorim să păstrați perseverența, integritatea și să vă bucurați de succesele profesionale. Fie ca serviciile prestate de către instituțiile în care activați să răspundă întotdeauna așteptărilor cetățenilor, iar munca dumneavoastră să fie recunoscută și apreciată la justa valoare.

La mulți ani prosperi !

Cu respect pentru Dumneavoastră,
Ana BORDENIUC, Președintele Centrului Sindical Teritorial Fălești
din domeniul Serviciului Public

  La  7 – 9 iunie curent, în incinta Taberei de Odihnă „Camping din Vadul lui Vodă”,  cu prilejul Zilei Sindicalistului, s-a organizat competiții sportive din cadrul Spartachiadei Federației SINDASP, ediția a VIII-a. Desfășurarea Spartachiadei a fost  organizată de Federaţia SINDASP, de comun cu Centrele Sindicale Ramurale Teritoriale din Domeniul Serviciilor Publice (CSRT), unde au participat membri de sindicat SINDASP.

  Din cadrul Centrului Sindical Ramural Teritorial Fălești din Domeniul Serviciilor Publice (CSRT) Domnii vicepreședinți ai raionului Tudor PALADI și Oleg SAVVA împreună cu o echipă de membrii de sindicat au participat la competițiile sportive care au fost aprobate conform Regulamenului  de activitate a Spartachiadei Federației SINDASP, ediția VIII, la Hotărîrea Comitetului Executiv nr.6.1 din 17 mai 2024.

  Mai multe fotografii

Stimați CONTABILI,  membri de sindicat
din cadrul Centrului Sindical Ramural Teritorial Fălești din domeniul Serviciilor Publice

   Astăzi, 4 aprilie consemnăm frumos  Ziua Contabilului.

  Cu acest plăcut prilej, din numele  Biroului Executiv al Centrului Sindical Ramural Teritorial Fălești din domeniul Serviciilor Publice, Vă adresez sincere felicitări,  realizări frumoase și forțe noi pentru a Vă continua activitatea cu mândrie și integritate profesională.

  Îmi exprim tot respectul pentru munca asiduă prin care contribuiți la buna funcționare a sistemului financiar și economic al raionului nostru.

  Vă doresc sănătate, să aveți parte de toată recunoștința pentru angajamentul vostru profesional, să Vă bucurați de momente plăcute în timpul lucrului și mai puține situații stresante. 

                                                                         Multe realizări  în plan profesional și personal.

Cu respect,
Ana BORDENIUC,
Președintele Centrului Sindical Ramural Teritorial Fălești
din domeniul Serviciilor Publice 

Mult stimatele noastre doamne, membri de sindicat ai
 Centrului Sindical Teritorial Fălești din Domeniul Serviciilor Publice

Relevatoare și de o semnificație deosebită este sărbătoarea de 8 Martie, care nu întâmplător a fost instituită la începutul primăverii, anotimpul renașterii și învierii naturii.

Ne mândrim de faptul, că în localitățile raionului nostru activează doamne cu neasemuită dragoste pentru copii, femei ce se consacră plenar făuririi bunului nostru comun.

Ființe vrednice, îngăduitoare, receptive și duioase Dumneavoastră,  sunteți factorii determinanți în formarea unui mediu social sănătos, cît și a unui agreabil confort familial.

Dragi femei, liniștea, fericirea, bunăstarea în societate depind de Domniile Voastre. Sunteți asemeni unei primăveri și nu încape îndoiala că veți fi totdeauna aidoma acestui frumos anotimp. Doresc tuturor femeilor să-și poarte cu mândrie frumusețea și feminitatea, să rămâneți grațioase, mereu să fiți iubite, apreciate și respectate. În suflet să Vă dăinuie doar liniște,  iar tinerețea să Vă fie călăuză pe tot parcursul vieții

Fie ca bucuriile să apară la tot pasul și seninătatea să Vă însoțească mereu!  

Cu respect,
Ana BORDENIUC,
Președintele Centrului Sindical Teritorial Fălești din Domeniul Serviciilor Publice

Stimați angajați ai serviciilor publice, membri de sindicat ai SINDASP !

  Cu prilejul minunatelor Sărbători de iarnă, Vă adresez  sincere felicitări,  alese urări de bine. Vă doresc un An Nou generos, rodnic, plin de sănătate, succese şi realizări pe potriva aşteptărilor, linişte şi căldură în sufletele şi casele Dumneavoastră.Să privim în urmă cu indulgenţă şi iertare, înainte cu perseverenţă şi răbdare, nestăvilită încredere în forţele proprii şi doar înţelepciune.Fie ca Lumina sacră şi miraculoasă a acestor sărbători să ne ocrotească şi să ne călăuzească gîndurile şi paşii mereu şi pretutindeni.

  Ana BORDENIUC, 
  Președintele Asociației  Teritoriale  SINDASP Fălești

  Ziua de 23 iunie a fost declarată sărbătoarea profesională - Ziua funcționarului public, în scopul aprecierii importanței și rolului funcționarilor publici în societate.  Cu acest prilej, conducerea raionului de comun cu Asociația Sindicală Teritorială SINDASP Fălești au organizat o activitate pentru funcționarii publici din raion din cadrul autorității publice locale de nivelul I și II.

  Cu un mesaj de felicitare a venit Domnii Sergiu FÎNTÎNA, Președintele raionului și Domnul Veaceslav TAMBUR, Mihai PRODAN și Veaceslav FUSU, vicepreședinți ai raionului, care prin mesajele dumnealor au transmis funcționarilor publici urări de sănătate, prosperitate și succese în munca zi de zi. Pentru profesionalism și  responsabilitatea civică  a funcționarilor publici au fost înmânate mesaje de gratitudine de către conducerea raionului,  în semn de recunoștință pentru  prestarea serviciilor publice cetățenilor raionului.

 • IMG_0004
 • IMG_0089
 • IMG_0104

  Mai multe fotografii

Stimați președinți ai organizațiilor sindicale primare, membrii de sindicat!

  Cu prilejul sărbătorii profesionale, Vă aducem sincere mulțumiri pentru eforturile pe care le depuneți în protejarea drepturilor și libertăților angajaților din sectorul public al raionului.
  Pe parcursul întregii istorii, sindicatele au jucat un rol decisiv în dezvoltarea și promovarea echității sociale, drepturilor angajaților, precum și altor valori similare social-democrației.
  Este de datoria noastră comună de a manifesta cu solidaritate împreună cu sindicatele în vederea ameliorării condițiilor de muncă pentru angajați, măririi salariilor și garantării posibilităților pentru o odihnă binemeritată.zsindicalist
  Sindicatele și sindicaliștii sunt cei, care primii reacționează la toate schimbările din societate pentru a apăra drepturile și interesele social-economice, profesionale și de muncă ale membrilor de sindicat.
  Vă dorim consecvență și responsabilitate în activitatea profesională, sănătate și bucurii în familiile Dumneavoastră, respect și salarizarea binemeritată și la termen, respectarea fiecărui drept prevăzut de legislația muncii în vigoare.

  Cu respect pentru Dumneavoastră stimați membri de sindicat,
  Ana BORDENIUC, Președintele Asociației Sindicale Teritoriale SINDASP