Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Atmosfera sărbătorilor pascale a cuprins şi Complexul de Servicii Sociale “Pentru Voi”. Beneficiarii şi colaboratorii din cadrul Complexului s-au pregătit din timp să întîmpine marea sărbătoare a Învierii lui Hristos. Camerele acestora au fost ornamentate cu simbolistică pascală.

Astfel, la data de 26 aprilie, în incinta CSS “Pentru Voi” a fost desfășurată activitatea consacrată sărbătorii religioase “Sfintele Paște”. Soroca Liudmila, Pîrău Anna - pedagogi sociali și Zaiț Constanța, Șef al Serviciului “Respiro” au moderat principalele acțiuni ale evenimentului.

 

Beneficiarii împreună cu colaboratorii complexului au prezentat publicului din sală cu un program artistic special destinat Sărbătorii Pascale : poezii, cîntece și rugăciuni. De asemenea, invitații au asistat și la un program religios aparte, cu momente de rugăciune şi cîntări corale ale corului ,,Axeon”, coregraf Elena Nistoraș.

La finalul spectacolului, invitaților li s-au oferit păscuţe și ouă incondeiate.

Cu un cuvînt de felicitare către cei prezenți a venit Dna Rodica Railean, director interimar al Complexului, care a menţionat despre frumusețea și originalitatea tradiţiilor şi obiceiurilor poporului nostru, cît și despre importanța păstrării și transmiterii acestora la generațiile următoare. 

Mai multe fotografii aici