Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  În perioada 8-12 mai curent pe strada pietonală din orașul Fălești a fost inaugurată a XI-a ediţie a expo – târgului  universal „Primăvara la Fălești”.

  Evenimentul este organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, filiala Bălți în colaborare cu Consiliul raional Fălești și primăria orașului Fălești.

  Scopul expo–târgului  este demonstrarea realizărilor întreprinderilor autohtone – participante, crearea unui spaţiu favorabil pentru schimbul de experienţă, dar și pentru consolidarea şi menţinerea dialogului public – privat viabil  de a susţine şi promova întreprinzătorii din republică cît și din raionul Fălești, contribuind la extinderea pieţii interne şi celei externe, de a familiariza consumatorii locali cu produsele şi serviciile autohtone.

  În cadrul expo – târgului sunt expuse mărfuri şi produse  autohtone de înaltă calitate, pentru orice gust şi la preţuri accesibile.

  La ediţia curentă a expo-târgului participă agenţi economici din raionul Fălești: fabrica de vinuri SA ”Mold-Nord”, SRL V.T.V. Nord cu produse de patiserie, Asociatia Apicultorilor din Fălești cu un asortiment bogat de miere naturală de albine, meşteri populari din cadrul Centrului de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Eleonora Găină” or. Fălești, precum și agenți economici din municipiile Bălţi şi Chişinău, oraşele Drochia, Comrat, raioanele  Rîşcani, Dondușeni, Briceni, Nisporeni, Edineț.

  Mai multe fotografii